NYE, STØRRE MINI COUNTRYMAN

Det er på tide å begi seg ut på gjengrodde stier. Bare da finner du ut av akkurat hvor mye du kan oppleve i løpet av en helg. Fyll opp bilen, se det store bildet og opplev den nye – og større - MINI Countryman.
Definert av den siste teknologien, strålende kjøreegenskaper og praktisk funksjonalitet. Den nye MINI Countryman kan enten opptre som urban transport eller som barsk transportør over kronglete underlag. Uansett treffer den perfekt balansen mellom de store eventyrene og den dagligdagse tralten. Den er designet for å leve fullt ut og for å oppleve alle eventyrene du kan be den om å være med på.

KLAR FOR ALLE UTFORDRINGER
Den nye MINI Countryman er en Sports Activity Vehicle som er perfekt for de med et aktivt og spontant levesett. Den er fylt med innovativ og nyttig teknologi. MINI Find Mate (ekstrautstyr) varsler deg automatisk om du har lagt igjen lommeboka eller mobilen hjemme. Å glemme ting hører til fortiden med en ny MINI. I tillegg har den Country Timer som holder styr på hvor ofte du er ute på nye eventyr. Selvsagt er systemene koblet til MINI Connected som sørger for å holde deg tilkoblet.

ELEKTRISK.
DEN NYE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Den nye MINI Countryman plug-in hybrid kombinerer daglig bruk med muligheten til å kjøre lange distanser. Kombiner bærekraft med kraft og komfort. Kjør CO2 nøytralt i byen - og opplev en akselerasjon som i en MINI Cooper S når du aktiverer e-boost. Nyt god innvendig plass og ubegrenset fleksibilitet som på mange måter er like god som i en MINI Countryman med tradisjonell drivlinje. Og med en elektrisk rekkevidde på fire mil, er det knapt noen grense for hvor den ladbare MINI Countryman vil ta deg.

MINI Service Inclusive
FULL KONTROLL OVER KOSTNADENE.

Gi gass med ro i sjelen. De fleksible MINI Service Inclusive-avtalene gjør at du slipper å konsentrere deg om kostnadene for vedlikehold, service og slitasje. Til fastpris får du omfattende tjenester som også omfatter originale MINI reservedeler, og som gjelder over hele verden.