Om Bavaria

Om Bavaria

Siden 1996 har Bavaria vokst til å bli en av Nordens største BMW og MINI-forhandlere og en av Nordens største bilforhandlere generelt. Konsernet omsatte i 2015 for mer enn fem milliarder kroner, har hovedkontor i Stavanger og lokaliteter i Sør-Norge og Stockholms-regionen. Bavaria sysselsetter flere enn 700 ansatte.

Totalt solgte konsernet nærmere 15.000 biler i 2015. Bavaria forhandler BMW i Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristiansand, Arendal, Bryne, Lillestrøm, Stockholm og Uppsala og MINI i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Stockholm og Uppsala. I tillegg til hovedvirksomheten som er salg og service av BMW og MINI, er selskapet Porsche-forhandler i Stavanger, Arendal og Son.

Visjon og verdier

Visjon og verdier

Bavaria skal kjennetegnes av lidenskap og nytenkning, og vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå! Våre kjerneverdier er ydmykhet, respekt og ærlighet, og det er våre verdier som driver oss, definerer oss, som er oss.

Bavaria skal være overraskende annerledes og merkbart bedre, og vi tilstreber å skape unike opplevelser for våre kunder – under mottoet: «Vi ordner alt – alltid».

Karriere i Bavaria

Karriere i Bavaria

I Bavaria har vi mange, spennende stillinger innen salg, service, mekanikk, økonomi / finans, HR, administrasjon, ulike lederstillinger -  for å nevne noen. Vi har flere enn 700 dedikerte medarbeidere, som jobber med utgangspunkt i våre verdier ydmykhet, respekt og ærlighet.

Vi ønsker engasjerte medarbeidere – som motiverer både seg selv og andre i en tidvis hektisk hverdag, som liker å jobbe med premium brands, og som har et felles ønske om suksess.

Bavaria skal være en attraktiv arbeidsplass, som er best på det vi gjør, og hvor våre medarbeidere skal utvikle seg og lykkes!

Samfunnsansvar

Samfunnsansvar

Bavaria er opptatte av å integrere samfunnsansvar og bærekraft i alle forretningsområdene våre; Bavaria som arbeidsplass, ansvarlig innkjøp, miljø og sosialt ansvar.

Både på nasjonalt og regionalt nivå, samarbeider Bavaria med flere organisasjoner, og bidrar til ulike organisasjoner, prosjekter og sosiale tiltak.

For søknad om støtte / sponsorater: Send mail med prosjektbeskrivelse til sissel.wiedenmann@bavaria.no. Det må påregnes ca. 14 dagers svartid.