Nyheter

Nye BMW X3 M og BMW X4 M

Av Bavaria Norge
Foretrekker du sport fremfor komfort, men liker det praktiske en SUV har å tilby? Da er BMW sine nyeste tilskudd til M-sportfamilien seriøse alternativ: Helt nye BMW X3 M og X4 M.

Som kjent har BMW siden 1999 vært banebrytende i utviklingen av SUV/ SAV kategorien i Premium segmentet, både med tanke på varianter, funksjonalitet og drivlinjer. Nå har de gjort det igjen med to nye high-performance SAV modeller fra BMW M: Helt nye BMW X3 M og X4 M.

Spekket med klassiske M-detaljer som store, sorte nyregriller, spoiler og utpregede speilhus, får modellene et aggressivt og sporty uttrykk. 

Interiøret skiller seg også noe fra det vi finner i normale X3 og X4 modeller. Instrumentene er M spesifikke og rattet skiller seg designmessig og med M knappene. I midtkonsollen finner vi egen girspak, rød start/ stopp knapp og interiørlister i Aluminium karbonstruktur.

Motoren er en nyutviklet sekssylindret rekkemotor med BMW M TwinPower Turbo teknologi og doble turboladere. Dette er den kraftigste sekssylindrede motor noen sinne i en BMW M modell. Maksimal effekt ligger på 480 Hk og maksimalt dreiemoment på hele 600 Nm. Motoren har selvsagt turtallsvillig karakter, med «banetestet» kjøle- og oljesystem. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t ligger på 4,2 sekunder.

Er du interessert i å få vite mer? Meld deg på interesselisten vår via den grønne lenken på høyre side.